Megújulunk!

Bedobni egy kérdést az éterbe

Amikor a kisfiammal egyedül maradtam, minden lehetőséget megragadtam, hogy pénzt keressek – fordítottam, cikket írtam, idegen vezettem és persze igyekeztem a szakmámat is gyakorolni: aerobik edzéseket helyettesítettem és személyi edzést vállaltam. Hamarosan egy kis szalont béreltem a belvárosban többed magammal, ahová személyi edzésre és alakformáló kezelésekre tudtak járni a hölgyek – de közel 1,5 év… Tovább »

“A bátorság nem a félelem hiánya…

…hanem a döntés, hogy van, ami a félelemnél fontosabb.” Imádom ezt a mondatot, ami egyébként a Neveletlen hercegnő c. filmben hangzott el. Mert arra emlékeztet, hogy minden pillanatban, mikor félünk valamit megcsinálni, akkor feltehetjük a kérdést, hogy a félelem a fontosabb-e vagy a cél, amiért dolgozunk. A félelem sokszor erősebbnek bizonyul. Mióta edzőként dolgozom, sokszor… Tovább »

A folyó, ami nem áll meg

Néha úgy képzelem, hogy a sorsunk egy folyó, ami csak hömpölyög előre és magába foglal mindent, amit meg kell tapasztalnunk. Ez az ideális sorsunk, vagyis nem az a folyamatosan változó, jóból rosszba forduló, cikk-cakkban száguldó valami, amit megtapasztalunk. Nem. Ez a folyó megállíthatatlanul hömpölyög a jó felé, a szép felé, a gazdagság felé – és éppolyan egyedi… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!