Megújulunk!

Kiszúrni egy hirdetést a több ezer közül (a belső hang ereje 2.)

Múltkor írtam már arról, hogy milyen jó is belső hangunk útmutatásával kanyarogni az élet ösvényein. Na, ez a mostani sztori kicsit korábban történt:

2014 tavaszán kezdtem saját vállalkozásba, vibrotréning – személyi edzés szalont akartam, egy önálló kis helyiségen gondolkoztam, rengeteget nézelődtem a neten. Olyat akartam, ami nem túl drága, nem túl nagy, jó helyen van, és a tulaj rendes. Az utóbbit azért tartottam fontosnak, mert évekkel ezelőtt egy barátnőm alakformáló vállalkozása kezdett, és azt mondta: “A legfontosabb hogy olyan helyen vagyok, ahol jófej a tulaj, segít a vendégkör kialakításáan, jó árat mondott, de az első hónapokban még haladékot is adott…” Jó kis helyen volt és működött is a szalonja sokáig, voltam nála én is, tehát jó példa volt.

Amit a tulajról mondott, bennem nagyon megmaradt, és mivel kezdő vállalkozó voltam, rendkívül fontosnak tartottam, hogy a tulajdonos megértően, nyugodtan álljon a témámhoz, afféle “támasz” is legyen. Belém égett ez az elvárás.

Többezer hirdetésen rágtam át magam, több helyet is megnéztem, mindig volt valami ami nem stimmelt. Aztán találtam egy hirdetést, átlagos leírással, semmikül-képekkel. De éreztem, hogy mennem kell. Meg is beszéltünk egy találkozót a tulajjal, és megnéztem a szalont. Minden szempontból megfelelt, és kibéreltem.

A szerződés kötés megkötése után beszélgettünk a tulajdonos hölggyel, akit életemben először láttam. Kiderült, hogy ezenkívül több szalonja is van a belvárosban. Kiderült, hogy abban az utcában is van egy szalonja, ahol az említett barátnőm évekkel ezelőtt dolgozott.

És kiderült, hogy ő az a szuper tulaj, akiről a lány anno annyit áradozott, hogy segítőkész, megbízható! Az én “elvárt tulajom”!

Hihetetlen, nem?? Több ezer hirdetés van a neten, melyben kiadó üzlethelységeket vagy részeket kínálnak, és én kiszúrtam azt akire szükségem volt… Pont azt. Pontosan egy évig dolgoztam is ott, a kapcsolatunk jó volt, sőt, rengeteget köszönhettem neki.

A tanulság nem az, hogy különleges képességekkel rendelkezem 🙂 Hanem hogy ha valami igazán fontos, és görcs nélkül keresed a helyes választ, akkor az jönni fog.

Egyébként 1 év után továbbálltam, de imádtam ezt a kis szalont :))

Nektek van hasonló élményetek?

Hámori Blanka

személyi edző és életmódtanácsadó

www.megujulunk.hu

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!